
FortiFi/ ФортіФай (10) Santegra/Сантаг США Коктейль із пектиновою клітковиною
920 ₴
- В наявності
- Код: 0213
Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «FortiFi/ ФортіФай (10) Santegra/Сантаг США Коктейль із пектиновою клітковиною»
ФортиФай от Сантегра (США)
ВСЕРЕЖНІ ЗАРОЖУЄТЬСЯ В КІШНОМУ!
Очищення кишківника, поліпшення травлення, пробіотик
Вітамінно-очисний коктейль FortiFi — виключно корисний для здоров'я продукт, що містить комплекс розчинної та нерозчинної дієтичної клітковини.
Клітковина має величезний потенціал для профілактики багатьох хвороб. Дієтична клітковина допомагає боротися з одними з головних причин виснаження й непрацездатність у сучасному світі: серцево-судинними захворюваннями, пухлинними захворюваннями, ожирінням і діабетом.
На жаль, дієта сучасної людини така бідна дієтичною клітковиною, що її додаткове приймання стало необхідною умовою підтримки здоров'я. Зараз середня щоденна доза клітковини, що трапляється населенням розвинених країн, становить 15 г, тоді як, на думку фахівців, організму необхідно не менш ніж 20-35 г клітковини на день.
Ми вс— чудово обізнані про користь моркви, капусти, яблук, журавлини, броколі. За рекомендацією дієтологів кожен із нас має з'їдати 5 порцій овочів і фруктів на день. Подумайте — чи це так? Чи готові багато хто насамперед апельсин шоколадці, а капустиний салат — смаженій карточці?
Нераціональне харчування і недостатня фізична активність стали причиною того, що величезна кількість людей у сучасному світі не може самостійно звільнити кишківник від побічних продуктів життєдіяльності. Але ж сама природа подбала про те, щоб усі процеси в організмі людини відбулися природним способом!
Правильне харчування, більше руху, достатня кількість води — і Ваш організм поступово сам налагодить функцію кишківника!
Для тих, хто сповнений рішучості змінити свій спосіб життя, створений новий чудовий продукт — FortiFi.
FortiFi механічно очищає кишківник, стимулює моторику, допомагає у разі закрепів. Сприяє очищенню організму, виводячи з нього різні токсичні речовини. Нормалізує мікрофлору кишківника. Корисний для серцево-судинної системи, оскільки дієтична клітковина сприяє зниженню рівня холестерину. Допомагає регулювати рівень цукру в крові. Нормалізує обмін речовин, сприяє зниженню маси тіла, оскільки зменшує апетит, створюючи ефект наповненості шлунка.
До складу ФортіФай входять чудові натуральні інгредієнти — дієтична клітковина, вітаміни та мінерали.
Оболонки насіння подорожника (Plantago psyllium) — є найбагатшим джерелом дієтичної клітковини. За даними Американської Асоціації Дієтологів, щоденне вживання насіння подорожника сприяє зниженню рівня холестерину в крові, що так само зменшує ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Оболонки насіння подорожника мають здатність зв'язувати холестерин і жовчні кислоти та виводити їх з організму. Деякі клінічні дослідження показали здатність насіння подорожника нормалізувати рівень цукру в крові.
Оболонки насіння подорожника здатні поглинати воду в 7-15 разів більшу за їхню вагу. Ця властивість допомагає регулювати роботу кишківника: оболонки насіння подорожника, вбираючи воду та ущільнюючи вміст кишківника, уповільнюють його проходження через кишківник під час діареї; а під час запорів, навпаки, розм'якшують непереварені залишки, полегшуючи спорожнення кишечника.
Крім того, насіння подорожника, розбухаючи, створює ефект наповненості шлунка, що сприяє зниженню апетиту та допомагає контролювати масу тіла.
Яблучний пектин — розчинна дієтична клітковина з яблук. Яблучний пектин є ефективним і нешкідливим засобом для очищення організму від різних токсичних речовин, сприяє виведенню жовчних кислот, холестерину, ліпідних сполук з організму. Стимулює травлення, захищає слизову оболонку шлунка, сприяє нормалізації рівня глюкози в крові.
Морква (Daucus carota) — багате джерело каротину (провітаміну А), містить також вітаміни В1, В2, В3, В6, С, Е, К, мінеральні солі (калій, кобальт, залізо, магній, мідь, йод, фосфор). Як полівітамінна рослина морква широко застосовують у разі гіпо- та авітамінозів, для загального зміцнення організму. Клітковина, що міститься в моркві, сприяє нормальній діяльності травних органів (швидко впливає на підшлункову залозу, покращує функцію печінки), регулює обмін вуглеводів, покращує травлення, сприяє усуненню запорів.
Помідори (Solanum aesculentum) — містять бета-каротин, вітаміни B1, B2, B3, B9, E, багато вітаміну C, велику кількість дієтичної клітковини, а також багато цінних мікроелементів. Помідори сприяють покращенню перистальтики кишківника та роботи жовчного міхура, виведенню з організму надлишкової рідини. Особливу цінність плодів помідорів становлять через лікоген — речовини, що надає плодам яскравого червоного кольору, який є потужним натуральним антиоксидантом.
Броколі (Brassica oleracea var. Italica) — делікатесний овоч, що має високу біологічну активність. Але не тільки в цьому полягає його цінність — вчені виявили, що активні речовини броколі — індол-3-карбінол і сульфорафан, знижують ризик розвитку пухлинних захворювань, сприяють підтримці гормонального балансу, мають антиоксидантні властивостями.
Шпинат (Spinacia oleracea) — містить практично всі вітаміни, а також мінеральні солі калію й кальцію, заліза та йоду. Шпинат прекрасно засвоюється організмом людини, покращує діяльність підшлункової та слинних залоз, регулює моторику кишківника.
Синьо-зелена водорость спіруліна (Spirulina platensis) — одна з найстаріших рослин на Землі. Спіруліна є унікальним продуктом харчування, оскільки містить до 70% повноцінного легкозасвоюваного білка, поліненасичені жирні кислоти, ретельно збалансований набір вітамінів, мінералів і амінокислот, укладених у легко засвоювану оболонку. За кількісним вмістом вітаміну В12 і бета-каротину спіруліна перевершує будь-яку рослину на нашій планеті.
Спіруліна компенсує вітамінну та мінеральну недостатність, сприяє підвищенню захисних сил організму, підвищує концентрацію кисню в крові, збільшує витривалість і працездатність.
Крім того, спіруліна нормалізує обмін речовин, допомагає контролювати масу тіла. Ця унікальна рослина прискорює рубцювання ран і загоєння опіків. Спіруліна сприяє покращенню очисної функції печінки, виведенню з організму токсинів.
Журавлина (Oxycoccus palustris) — використовується в народній медицині здавна. Журавлину застосовують у разі авітамінозу та застуди. Високий вміст флавоноїдів і фенолів у журавлині забезпечує антиоксидантний захист організму. Клінічні випробування підтвердили її ефективність для профілактики інфекцій сечовивідних шляхів.
Ананас (Ananas comosus) — містить багато мінеральних речовин, мікроелементи, вітаміни В1, С, провітамін А. Ананас — прекрасне джерело марганцю — мінералу, необхідного для кісток і сполучних тканин. Протеолітичний ензим, виділений із серцевини та м'якоті ананаса — бромелайн, є натуральним протизапальним засобом, корисний для підтримки функцій серцево-судинної системи. Крім того, бромелайн покращує травлення, сприятливо впливає на обмін речовин, сприяє зниженню надмірної маси тіла.
Яблучна кислота — натуральна кислота, що отримується з яблук. Яблучна кислота синтезується організмом і необхідна для біохімічних процесів розщеплення білків, жирів і вуглеводів, унаслідок яких виробляється енергія. Тому додаткове її вживання сприяє збільшенню рівня енергії. Крім того, яблучна кислота позитивно впливає на травну систему.
Буряк (Beta vulgaris) — знайомий усім із дитинства продукт, який, як встановили вчені, має унікальні властивості. 100 грамів буряку містить 0.8 мг заліза, 335 мг калію, 25 мг магнію, вітаміни B1, B2, ніацин, B6, B12, C, розчинну та нерозчинну клітковину. Буряк покращує перетравлення їжі та засвоєння багатьох корисних речовин. Підтримує функцію кровотворення, покращує імунний захист організму. Один із компонентів буряку — бетаїн, стимулює роботу печінки та сприяє її регенерації, а отже, відіграє важливу роль у детоксикації організму.
Капуста (Brassica oleracea var. acephala) — багате джерело вітаміну С, а також багатьох інших вітамінів, мінералів, ферментів і амінокислот. Клітковина капусти покращує перистальтику кишківника, тому вона корисна у разі закрепів. Крім того, клітковина сприяє виведенню з організму шлаків і холестерину, позитивно впливає на корисну мікрофлору кишківника. Капуста містить харчові індили, які сприяють нормальному функціонуванню ендокринної системи та підтримці гормонального балансу в організмі, зміцнюють імунну систему, знижують ризик пухлинних захворювань, мають антиоксидантні властивості.
Примування: В інтенсивній програмі — розмішати вміст 1 пакет у склянці холодної води та негайно випити, приймати один раз на день за 20-30 хв до їди. У підтримувальній 1/2-1/3 пакета у склянці холодної води (або будь-якого іншого напою (вода, сік, морс та ін.), який вам подобається до смаку. Дітям згідно з віку (занурте в фахівця). Оптимальний варіант приймання — комбінація з SaniTea СаніТі Форма випуску: 10 пакетів.| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Santegra |
| Країна виробник | США |
- Ціна: 920 ₴
